Hét haar- en baardmerk voor échte mannen

Mr. Dutchman: genieten van een ultiem mannenmoment!

Zo, waar te beginnen… Het begon allemaal met een sterke behoefte aan verzorging voor de man op een échte mannelijke manier. Ook de man wordt graag in de watten gelegd alleen wel met een no nonsense mentaliteit en zonder te veel poespas. Natuurlijk wel met het gebruik van goede kwaliteitsproducten zonder troep erin. Geen keuzestress omdat er te veel verschillende producten worden aangeboden maar gewoon een aantal goede to the point haar- en baardproducten. En voilà, daar was de geboorte van Mr. Dutchman.

Onze eerste productie vond plaats in een smart drugslab in Amsterdam. Ja, je leest het goed… Hier zijn de eerste 15.000 Mr. Dutchman producten met de hand aangevuld, bestickerd en vervolgens op de markt gebracht. Door deze eerste productie hebben wij geleerd om dicht bij onze producten te staan en een hoge prioriteit te geven kwaliteitscontroles. Dit geldt eveneens als het gaat om het persoonlijk contact met onze resellers en gebruikers. Al sinds het begin zijn wij erg bezig met hoe wij de beleving van de barbier mee naar huis kunnen geven aan de man en hoe wij dit steeds beter en beter kunnen maken. Na al die jaren hanteren wij nog steeds dezelfde kernwaarden, ondanks het succes van het bedrijf. Zo passen wij een streng controlebeleid toe waarbij alle producten in Nederland worden geproduceerd.

Zoals gezegd staan onze resellers (barbershop en salons) bij ons hoog in het vaandel. Zij zijn namelijk dé plek waar de man een écht relaxt mannenmoment kan inlassen. Een plek waar hij wordt verwend en waar high quality haar- en baardproducten worden gebruikt. Dit barber-gevoel met daarbij natuurlijke ingrediënten hebben wij in een potje gestopt met als uitkomst: Mr. Dutchman.

Interesse in één van onze onderdelen?

Events
Regelmatig zijn wij te vinden op diverse (barber)events en beurzen. Graag nodigen wij je uit voor onderstaande events waarbij wij onze producten in ‘’levende lijve’’ demonstreren en je meer..
Training
Opleiding / cursus voor barbier Klantbeleving stopt niet bij hoge kwaliteitsproducten en een mooi ingerichte barbershop. Bepaalde verzorgingsproducten worden op een specifieke manier gebruikt om..

Onze Mensen