Baardproducten kopen van hoge kwaliteit

2 producten gevonden


Baardproducten voor je baardverzorging

De baard van de man is heilig. Dat weer Mr. Dutchman als geen ander. Een geduldig opgespaarde baard heeft gepaste baardverzorging nodig en verdient zorgvuldig geselecteerde baardproducten. Dankzij onze productlijn kun jij ook thuis je baard verzorgen met producten uit de barbershop. Ervaar het frisse salongevoel en beleef een intens mannenmoment in je eigen badkamer. Op zijn schip reist Mr. Dutchman de wereld over naar de perfecte kruiden en specerijen voor jouw baardhaar. Samen met ervaren barbers hebben wij een productlijn voor baardverzorging ontwikkeld. De no-nonsense baardproducten zijn makkelijk en mannelijk in gebruik en doen precies wat ze zeggen dat ze doen. baardproducten voor de barbier, voor de man, en nu ook voor jou.

Professionele baardverzorging voor thuis

De baard van de man kan niet zomaar met shampoo gewassen worden. Baardhaar is namelijk geen gewoon haar. Voor goede baardverzorging is een professioneel barbier product nodig, die reinigt zonder de huid uit te drogen en tegelijkertijd roos tegengaat. Een speciaal ontwikkelde baardzeep, een verzorgingsproduct voor baardhaar. Een zeep die de huid tot in de poriën reinigt en de baardharen verfrist zonder deze te beschadigen. Een Uber Zeep. De Uber Zeep hydrateert de huid en zorgt tegelijkertijd voor een intense reiniging. Daarnaast is dit baardproduct vet-oplossend. Zeg maar dag huidschilfers en hallo schone, frisse baard!

Verwen je baard met natuurlijke baardolie

Zoals Mr. Dutchman zelf ervaren heeft: baardverzorging stopt niet bij het reinigen van de baard. Je kunt dan ook een baardolie kopen om je baard en huid extra te verwennen en te hydrateren. Verzorg je huid en je baard transformeert in een baard waar je ‘’U’’ tegen zegt. Met onze Kneiter Olie zal je geen last meer hebben van jeuk en zijn baardschilfers verleden tijd. Bij een baardolie is van belang dat deze de huid voedt en het tevens zorgt voor gezonde baardharen. Dit is precies wat onze baardolie doet. Let op, want de mix van de natuurlijke ingrediënten sinaasappel, koriander en cederhout blijkt een zeer verleidelijke combinatie voor vrouwen. De baardolie is los te koop maar ook als baardolie set.

Baardproducten voor styling
De baardverzorgingsproducten van Mr. Dutchman zijn barbier producten die nu ook voor thuis beschikbaar zijn. Om de baard goed te verzorgen zijn producten van hoge kwaliteit nodig. baardproducten die je het leven makkelijker maken, niet moeilijker. Voor het in model brengen van jouw baardhaar is een kickende balsem nodig. Een baardbalsem die met een vingertop gemakkelijk uit het potje te halen is en een baardbalsem die eenvoudig over de baard te verdelen is. Wanneer je de Kicken Balsem in je handpalm hebt, smelt deze als sneeuw voor de zon. Ideaal voor het in model brengen van jouw baard. Bereid je voor, want bij aanraking zullen vrouwen net zoals deze baardbalsem in je handen smelten.