Bekijk hier alle Mr. Dutchman haarproducten

6 producten gevonden


Haarverzorging voor mannen

Mannenhaar is niet zomaar haar. Haarverzorgingsproducten voor mannen hebben andere eigenschappen dan die van vrouwen. Daarnaast is iedere man anders. Daarom hebben wij in samenwerking met barbers een productlijn voor mannen ontwikkeld. Het assortiment bestaat uit haarverzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten, van haartonic voor mannen tot aan pomade op waterbasis. Onze kwalitatieve haarproducten zijn van eigen bodem en is niet zomaar haarverzorging. Het is Mr. Dutchman.

Professionele haarverzorgingsproducten voor mannen

Het haar van de man verzorgen vraagt om specifieke producten. Haarverzorgingsproducten voor de man met zorgvuldig geselecteerde en pure ingrediënten, ontwikkeld door barbiers die weten wat mannenhaar nodig heeft. Alleen wanneer de beste pomade en de juiste haarspray voor de man gebruikt wordt, transformeert de man tot uberman. Een oermens die in volle glorie kan bestaan. Bij Mr. Dutchman kun je uiteraard online pomade kopen en mannelijke haarspray in huis halen. Het effect van een professionele barbershop, zonder de deur uit te gaan. Met de producten uit onze collectie haarverzorging voor mannen heb je eindelijk dat momentje voor jezelf, een moment van pure mannelijkheid en rust.

Online pomade kopen voor perfecte styling

Onze productlijn van herenverzorgingsproducten is niet zo uitgebreid als de tonnen producten die vrouwen nodig hebben, mannen zijn immers niet zo moeilijk. Toch verschillen mannen onderling en daarom hebben wij diverse soorten pomade voor het haar ontwikkeld. Geen gel, geen wax: een man gebruikt enkel de beste pomade. Deze pomades op waterbasis zijn er in verschillende varianten. Voor iedere man, een geschikte pomade. Bestel pomade met medium hold voor als je een spannende avond tegemoet gaat. Ook kun je een glanzende pomade online bestellen, op waterbasis en zonder vet-effect. Trotseer jij dagelijks stormen en wil je een pomade kopen die windvlagen en regen weerstaat? Onze ijzersterke haarpomade revitaliseert je haar en houdt je kapsel netjes in model.

Sea Salt Spray voor mannen

Wie dacht dat er geen Sea Salt spray voor mannen bestaat, heeft het goed mis! Voor onze beach-effect haarversteviging voor mannen is Mr. Dutchman zeeën over gevaren en in het diepe gedoken om de beste kwaliteit zout te vinden. Deze haarlak voor mannen geeft jouw haar een enorme volume-boost en creëert het ultieme vakantiegevoel. Voel de zeewind door je haren waaien en strijk neer op een bankje in de trein alsof het een terrasje in Ibiza is. Naast haarversteviging voor mannen hebben wij ook het recept voor de perfecte haartonic samengesteld. Gin Tonic, uiteraard niet geschikt voor minderjarige mannen, is een revitaliserende haartonic die de hoofdhuid verzorgt en roos tegengaat.