Events with MrDutchMan

Barber Classic Haircuts (knippen)

Tijdens deze cursus laten we je kennis maken met de knip- en vooral tondeusetechnieken zoals deze in de barbershop worden toegepast. De barber classic haircuts hebben prachtige namen zoals de Pompadour, Executive Contour of de Slickback. We nemen deze modellen stap voor stap door, waarbij we veel aandacht besteden aan het maken van een mooie fade. De styling is erg belangrijk - hoe krijg jij je haircut megastrak in model. We bespreken de voor- en nadelen van de verschillende pommades.


- Kosten: 100 euro per persoon.

- Eigen model meebrengen.

- Eigen materiaal meebrengen voor het knippen (tondeuse, opzetstukken, kammen en scharen).

- Prijs is excl. BTW.

- Aanmelden via: https://demeesterbarbier.nl/cursussen/. 


 

Hottowelshave (scheren)

De oude kunst van het glad scheren. Hoe maak je een goede scheerzeep aan? Welke kwast gebruik je en hoe hanteer je het mes? We behandelen niet alleen de techniek van het scheren volgens de 14 strokes methode, maar ook minstens zo belangrijk het ritueel rondom het scheren wat de behandeling tot een weldaad maakt. Elke stap van de voor- en nabehandeling is belangrijk om te zorgen voor een comfortabele behandeling waar je klant voor terug blijft komen.


-Kosten: 100 euro per persoon.

- Eigen model meebrengen. Bij voorkeur met lichte baardgroei

- Alle werkmaterialen zijn in de barbershop aanwezig

- Prijs is excl. BTW

- Aanmelden via: https://demeesterbarbier.nl/cursussen/.

Opleiding / cursus voor barbier

Klantbeleving stopt niet bij hoge kwaliteitsproducten en een mooi ingerichte barbershop. Bepaalde verzorgingsproducten worden op een specifieke manier gebruikt om de man geheel in de watten te leggen en een revitaliserende beleving te geven. Hetzelfde geldt voor kniptechnieken en baardbehandeling. Mr. Dutchman biedt daarom producttrainingen en techniektrainingen aan. Dit om te zorgen dat de mannen in jouw barbershop een moment van optimaal ‘man-zijn’ kunnen ervaren wanneer ze een behandeling ondergaan. Als barbier ben je nooit uitgeleerd en met een barbier training blijf jij jezelf ontwikkelen.

Mr. Dutchman producttraining

Besteed in de salon meer aandacht aan de man. Want ook de man vindt het fijn om verwend te worden. Wil jij hier meer over weten en gebruik je de producten van Mr. Dutchman? Onze producttraining helpt je verder. Tijdens deze training leer je alles over ‘het in de watten leggen van de man’ en over de inherente eigenschappen van Mr. Dutchman producten. Leer hoe je niet alleen het mannenhaar maar ook het mannenhoofd een sensationeel gevoel geeft, door middel van een holistische benadering ten opzichte van het vak. Kort gezegd; wij geven je tips & tricks waarmee je de man in jouw salon een ervaring meegeeft die hij niet zomaar vergeet. Wedden dat hij terugkomt!

Cursus barbier knippen, barbier scheren en baard trimmen

Zelfs als ervaren barbier of kapper ben je nooit uitgeleerd. Dus ben jij ijverig en wil jij je blijven ontwikkelen in de nieuwste knip-, scheer- en trimtechnieken? Mr. Dutchman helpt je graag verder. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen het barbierschap. Zo hebben wij een cursus barbier knippen, cursus barbier scheren en cursus baard trimmen. In een paar uur tijd heb jij de nieuwste technieken onder de knie die je gelijk de volgende dag al kan toepassen. De training geven wij zowel bij ons op locatie als incompany en de modellen worden door ons geregeld.

Beurzen en barbier uitjes

Barbiers kunnen elkaar veel expertise bijbrengen. Presentaties en barbier cursussen op beurzen hebben een grote bijdrage aan de uitgebreide kennis die je als barber nodig hebt, wil je de verschillende technieken onder de knie krijgen. Mr. Dutchman organiseert daarom niet alleen barbier producttrainingen en cursussen maar ook barber uitjes en presentaties op beurzen. De Mr. Dutchman barbier community is gericht op educatie, ontwikkeling en klantbeleving. Wij nodigen je dan ook graag uit om eens langs te komen op één van onze events. Bekijk de aankomende events hier: Mr. Dutchman events.