Evenementen met MrDutchMan

MenSociety

MenSociety is hét lifestyle event voor mannen en vindt plaats op zaterdag 16 mei 2020 in Amsterdam. Op MenSociety vind je een leuk en verrassend aanbod van producten en diensten voor mannen: mode, sneakers, sieraden, horloges, grooming, motoren, gadgets, accessoires, games, tattoos, bier, whisky, cocktails, muziek, EN Mr. Dutchman…

Daarnaast wordt tijdens MenSociety het grootste baard event van Europa gehost ‘BEARDsterdam’ dat een geweldig programma heeft met o.a. een Europese baardcompetitie en een burlesque wedstrijd.

Onderga dit alles in een festival sfeer met een relaxte vibe op een locatie die tot de verbeelding spreekt: de iconische ronde ‘Gashouder’ van de Westergas in Amsterdam. 

MenSociety is het niet te missen event voor mannen met een interesse in mannen lifestyle!

BarberSociety Live

BarberSociety Live is het enige en grootste jaarlijkse barber evenement van de BENELUX gericht op barbers en hun interesses. Dit nationale en internationale event biedt een mix van barber shows, seminars en product presentaties van vak- en lifestyle merken. De 2020 editie van BarberSociety live vindt plaats op zondag 17 mei en is toegankelijk voor alle professionals met interesse in de barber industrie en Mr. Dutchman!

Op beide dagen presenteren vak-, consumenten- en lifestyle merken zich, alleen het programma op het hoofdpodium verschilt. Alleen op zondag laten toptalenten uit het barber vak hun skills op het hoofdpodium zien en zijn er barber seminars, workshops en de battles.

Regelmatig zijn wij te vinden op diverse (barber)events en beurzen. Graag nodigen wij je uit voor onderstaande events waarbij wij onze producten in ‘’levende lijve’’ demonstreren en je meer vertellen over het bijzondere verhaal achter Mr. Dutchman.